Νίκος Βραχνής

Ακολουθούν συνεντεύξεις στον τύπο και στην τηλεόραση

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε άρθρο  για τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Βραχνή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"
"Εφτασε η ώρα για ένα Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων στην Ελλάδα; "

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην ιστοσελίδα "ygeiamou.gr"
"Υπογονιμότητα: Οι καινοτομίες που αλλάζουν το τοπίο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε το άρθρο της  δημοσιογράφου Έφης Φουσέκη για τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικολάο Βραχνή στην ιστοσελίδα  "oloygeia.gr"
"Πρωτοποριακή ελληνική μελέτη: Τι κρύβει το αμνιακό υγρό, το «μαύρο κουτί» της εγκυμοσύνης;"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη του Αναπληρωτή Καθηγητή Νικολάου Βραχνή στην δημοσιογράφο Μαρία Πετροπούλου για την ιστοσελίδα  "LADYLIKE"
"Υπογονιμότητα: Ο ειδικός δίνει απαντήσεις σε 8 πολύ σημαντικές ερωτήσεις σου"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε το άρθρο του δημοσιογράφου Κώστα Μπουρούση για τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Βραχνή στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
"Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα ωάρια των celebrities"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε το άρθρο της δημοσιογράφου Γιάννας Σουλάκη για τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Βραχνή στις ιστοσελίδες "iatropedia.gr" και "newsit.gr"
"Τα ηθικά διλήμματα για τα «συνθετικά έμβρυα» δεν είναι εύκολο να απαντηθούν"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην ιστοσελίδα "LiBRE"
"Πόσο σύντομα θα μπορούν οι μοναχικοί άνδρες να αποκτήσουν παιδί στην Ελλάδα; "

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε το άρθρο της δημοσιογράφου Γιάννας Σουλάκη για τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαο Βραχνή στις ιστοσελίδες "iatropedia.gr" και "newsit.gr"
"Αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού κινδύνου με όλες τις σύγχρονες μεθόδους στο Νοσοκομείο Αττικόν"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην εφημερίδα "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"
"Νέα επιχειρηματικά μοντέλα στην εξωσωματική γονιμοποίηση"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην εφημερίδα "LIFO".
"Διατήρηση της γονιμότητας και τεκνοποίηση μετά τον καρκίνο"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε το άρθρο του Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαου Βραχνή στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"
"Το Πράσινο Μέλλον της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στο περιοδικό "Health".
"Πότε οι πολυκυστικές ωοθήκες μπορούν να γίνουν επικίνδυνες"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ".
"Το δικαίωμα των HIV οροθετικών προσώπων στην τεκνοποίηση"

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην εφημερίδα "Τα Νέα".
"Η προσωπικότητα κάθε γυναίκας είναι μοναδική, όπως και η απόφασή της. Μέσω της συμβουλευτικής συζήτησης με τον γιατρό της αποκτά γνώση που μεταφράζεται σε δύναμη για να αποφασίσει τι είναι το σωστότερο για την ίδια"

Image
Συνέντευξη στην Εφημερίδα “Τα Νέα”

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε αναφορά στο έργο του Αναπληρωτή Καθηγητή Νικόλαου Βραχνή στην Μονάδα Γυναικολογίας - Μαιευτικής και Περιγεννητικής Ιατρικής στο Ευγενίδειο, στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".
"Υπό το Συντονισμό του καθηγητή κ. Νικόλαου Βραχνή μαιευτήρες - γυναικολόγοι παρέχουν εξατομικευμένη συμβουλευτική και διαχειρίζονται υψηλού κινδύνου κυήσεις με την βοήθεια σύγχρονων υπερηχογραφικών μηχανημάτων."

Image
Συνέντευξη στην Εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στο περιοδικό "Υγεία και Διατροφή".
"Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν ανακαλύπτοντας καινούριες πτυχές της ανθρώπινης φύσης μέσα από την επιστημονική έρευνα. Αισθάνομαι τυχερός που οι περισσότερες μελέτες μου έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά παγκοσμίου φήμης"

Image
Συνέντευξη στο Περιοδικό “Υγεία και Διατροφή”

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε τι δήλωσε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην έρευνα για τις καισαρικές τομές, της εφημερίδας "Documento".
"Η Ελληνική και Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία είχε ήδη από το 2014 αναγνωρίσει και επισημάνει το υψηλό ποσοστό καισαρικών τομών στην Ελλάδα. Κάθε περίπτωση γυναίκας που καταλήγει σε καισαρική τομή είναι ξεχωριστή και εξατομικεύεται."

Image
Συνέντευξη στην Εφημερίδα “Documento”

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να ανοίξετε και να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στο περιοδικό "Δύο".
"Η εξωσωματική γονιμοποίηση, μια τεχνική που συνάντησε πολλές αντιδράσεις στο ξεκίνημα της, εξωθώντας τους πρωτοπόρους της να συνεχίσουν την έρευνα τους με ιδιωτικά κεφάλαια, έχει μετατραπεί σήμερα στον πιο αποτελεσματικό τρόπο επίτευξης εγκυμοσύνης και προσφέρει την υπέρτατη χαρά της τεκνοποίησης και της δημιουργίας οικογένειας, σε πολλά ζευγάρια που παλαιότερα δεν μπορούσαν ούτε να ονειρευτούν αυτή την επιλογή."

Image
Συνέντευξη στο Περιοδικό “Δύο”

Πατώντας στην φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τη δήλωση που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νικόλαος Βραχνής στην ιστοσελίδα "www.livemedia.gr".
"Στο συνέδριο αυτό αναπτύσσονται νέες τεχνικές και εξελίξεις στον κλάδο κατά την τελευταία διετία. Εξελίξεις που αφορούν την 3D υπερηχογραφία, την αντιμετώπιση γυναικολογικών περιστατικών, και την συμβουλευτική".

Image
Συνέντευξη στην Ιστοσελίδα “www.livemedia.gr”